8 outfits για το Κυριακάτικο Brunce

Τα τελευταία χρόνια έχει πλέον καθιερωθεί την Κυριακή το μεσημέρι να παίρνουμε τις φίλες μας και να πάμε για brunch.
 Πολλές από μας περιμένουμε όλη την εβδομάδα αυτή τη μέρα και προσπαθούμε να χωρέσουμε όλα εκείνα που δεν προλαβαίνουμε τις καθημερινές.
Είναι η  τέλεια ευκαιρία για βόλτες με τις φίλες μας, για λαχταριστά brunch και ατέλειωτες συζητήσεις, για σύνολα που θέλουμε να φορέσουμε και δεν έχουμε προλάβει.

Επειδή λοιπόν ο χρόνος κυλά πιο αργά τις Κυριακές και η ανάγκη για άνεση μεγαλώνει, ποντάρουμε σε ωραία και εύκολα looks, με cozy πουλοβεράκια, άνετα παπούτσια και ωραία αξεσουάρ που, ξεχωριστά μπορεί να φαντάζουν basic, όλα μαζί όμως μας χαρίζουν τις πιο ωραίες effortless εμφανίσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν ξέρουμε και ποιον μπορεί να συναντήσουμε εκεί στο στέκι μας!
Hand made φόρεμα
Georgina' s breeze
Αν αγαπάτε το girly αποτέλεσμα, μπροείτε άνετα να φορέσετε τo αγαπημένο σας φόρεμα και sneakers, για την απαραίτητη άνεση.
karavan clothingΈνα απλό σύνολο με τζιν με ένα ιδιαίτερο πουλόβερ 

Faux γούνα
Dogs Dinner

Φορέστε το αγαπημένο σας athletic σύνολο και προσθέστε μια faux γούνα. Ό,τι πιο εντυπωσιακό και chic, με μία κίνηση.

Φορέστε απλά το αγαπημένο σας κολάν 
Patricia the style store
Συνδυάστε ένα high-waisted τζιν παντελόνι με μια μακριά πλεκτή ζακέτα.
Ακόμα κι αν επιλέξετε απλές φόρμες και sneakers, ένα μακρύ πλεκτό πανωφόρι θα σας τυλίξει με άνεση και στιλ. Προσθέστε και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου για γοητευτικό look.
Τα flared παντελόνια δείχνουν αυτόματα πιο "Κυριακάτικα" αν συνδυαστούν με χαλαρά tops όπως πουλοβεράκια, ζακέτες και cardigans.

Midi tuti φούστα
Μeyeia
Midi tutu φούστα και sneakers παίρνουν πιο casual ύφος σε συνδυασμό με ένα πλεκτό top.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news