DIY: Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια


Όλοι έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα, ανυπομονώντας για τις γιορτινές μέρες. Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσετε το δικό σας αυτοσχέδιο ημερολόγιο όπου κάθε μέρα του Δεκέμβρη μπορεί να κρύβει και μια έκπληξη για εσάς ή τα παιδιά σας; Να μερικές ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.


Σχηματίστε με σπιρτόκουτα,που θα κολλήσετε μεταξύ τους το σχήμα ενός δέντρου. Μέσα τους βάλτε χαρτάκια με ευχές, ή μικρά δωράκια.

Βάψτε ένα κομμάτι ξύλο με λευκό χρώμα και χρωματίστε μερικά ξύλινα μανταλάκια για τα ρούχα. Κολλήστε τα στο ξύλο και γράψτε απο πάνω τις ημέρες. Κρεμάστε σε κάθε μέρα ένα δωράκι.

Φτιάξτε μερικά πουγκιά για κάθε ημέρα του μήνα με μικροεκπλήξεις μέσα για τα παιδιά και κρεμάστε τα στο τζάκι.

Ένα ημερολόγιο απο κουτάκια με μαγνητάκια το οποίο μπορείτε να βάλετε σε κάποια μεταλλική επιφάνεια και μέσα τους πάλι να κρύψετε ευχές και γλυκάκια.


Εάν τα πάτε καλά με την ραπτική φτιάξτε γιορτινές υφασμάτινες σημαιούλες που θα είναι σαν τσέπες, μια για κάθε μέρα του Δεκέμβρη, και βάλτε μέσα δωράκια.

Φτιάξτε το δικό σας εναλλακτικό δέντρο που θα είναι και ημερολόγιο. αντι για μπάλες κρεμάστε χάρτινα κουτάκια που θα κρύβουν εκπλήξεις για τα παιδιά σας.

Άλλη μια εντυπωσιακή ιδέα είναι αυτό το ημερολόγιο από μικρά μεταλλικά κουβαδάκια, μια όμορφη ιδέα για το παιδικό δωμάτιο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news