Καλοκαιρινός αέρας διακόσμισεις στο σπίτι

 Πλέον το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όπως ντύνουμε ποιο καλοκαιρινά τον εαυτό μας έτσι πρέπει να κάνουμε και στο σπίτι μας.Παρακάτω θα βρείτε μερικές οικονομικές λύσεις και tip για να το καταφέρετε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου εδώ για οτιδήποτε σας απασχολεί και ακόμη αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην φωτογραφίσει.
Μπορείτε άνετα να φέρετε έναν <<αέρα>> καλοκαιρινό στην βεράντα σας και όχι μόνο με την επιλογή κατάλληλων διακοσμητικών  .

Μπορείτε άνετα να χρησιμοποιήσετε ένα ύφασμα η ένα τραπεζομάντιλο  σαν  ρόμαν και να καλύψετε την μια πλευρά του τραπεζιού.
Σε ένα μακρινό πλανήτη ζούσε κάποτε μια τσαγιέρα που το όνειρο της ήταν να γίνει ρολόι και τα κατάφερε χάρη στην βοήθεια μου.


Για να δώσετε έναν αέρα Γαλλικής εξοχής στο τραπέζι σας είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους.
Για να δώσουμε και λίγο φως στις νύχτες μας με ένα ιδιαίτερο φανάρι.



Μπορείτε να χρησιμοποιείστε  τις δαντέλες τις γιαγιάς που σχεδόν στραβώθηκε για να τις κάνει σαν ρομάν στο τραπέζι(πραγματικά θα χαρεί πολύ!!)

Σε ένα μικρό καφασάκι μπορείτε να βάλετε δυο μικρά κασπο και μέσα κεράκια η μικρά φυτά 


Μπορείτε να δώσετε και ένα θαλασσινό αεράκι στην βεράντα σας χρησιμοποιώντας θαλασσίους θησαυρούς που μαγέψατε από κάποια καλοκαιρινή εξορμήσει σας 

Όμορφα πινάκακια θα δώσουν το απαραίτητο χρώμα και ύφος στον χώρο σας 

Πάρτε μια γυάλα η ακόμη και ένα βάζο γεμίστε την με κοχύλια η με βοτσαλά και μέσα βάλτε ένα λευκό κεράκι και έτσι έχετε δημιουργήσει ένα υπέροχο φανάρι 


Για να φέρετε έναν νησιωτικό αέρα ιδανική επιλογή είναι οι ρίγες είτε σαν ριχτάρι στον καναπέ είτε σαν αξεσουάρ όπως πετσέτες.

Μπορείτε να πάρετε ένα ξύλο θαλασσής και από πάνω του να περάσετε ένα κλαδί λεβάντα θα δώσει αμέσως λίγο χρώμα ακόμη και στο ποιο βαρετό τραπέζι 




Δεν χρειάζεται να σετάρουμε τα ριχταριά του καναπέ με τα τραπεζομάντιλα πάντα είναι ποιο ενδιαφέρον να κάνετε πειραματισμός αρκεί να ταιριάζουν χρωματικά 



Σε ένα καφασακί θα ήταν πολύ όμορφο αν βάζετε ένα μικρό φανάρι μαζί με ένα κλαδί λεβάντας.

Θα ήταν αρκετά όμορφο να βάλετε μέσα σε ένα μπαμπού καλάθι ένα μικρο γλαστράκι.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news