Κατασκευές από Κλαδιά... 2

Πριν λίγο καιρό σας είχα παρουσιάσει(Κατασκευές από κλαδιά) πως μπορείτε μόνη σας με μικρό κόστος να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα για το σπίτι σας από κλαδιά που θα μαζέψετε από κάποια βόλτα σας .Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνέχεια αυτού του άρθρου!


Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο τραπέζι για το εσωτερικό του σπιτιού ή την βεράντα σας, κατασκευάζοντας ένα παραλληλόγραμμο ξύλινο κουτί στις διαστάσεις που επιθυμείτε,  και αντικαθιστώντας τα πόδια με κλαδιά! και αποκτήστε μια country chic τραπεζαρία, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα!

Σε οποιοδήποτε καθιστικό ή στον κήπο μπορείτε να τοποθετήσετε αυτό το βοηθητικό τραπεζάκι από κλαδιά που θα κατασκευάσετε εύκολα.(σε λίγες μέρες σας υπόσχομαι ότι θα σας δείξω πως μπόρειτε να το κάνετε)

Εναλλακτικά κατασκευάστε ένα πιο minimal style φωτιστικό, από ένα κομμάτι ξύλου, το οποίο έχετε τρυπήσει για να περάσει ο απαραίτητος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, και ένα απλό μονόχρωμο καπέλο. 

Ακόμα και αν δεν διαθέτετε τζάκι, δημιουργήστε την αίσθηση θαλπωρής που αποπνέει, φτιάχνοντας ένα... εικονικό από 3 κλαδιά δέντρων που θα δώσει προσωπικότητα ακόμα και στο πιο άχαρο μικρό μπαλκόνι, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο!


Αίσθηση ρομαντισμού και εξοχής θα δημιουργήσετε αν στην κρεβατοκάμαρα, κατασκευάσετε ένα κεφαλάρι από κλαδιά δέντρων τα οποία θα τοποθετήσετε στις 4 γωνίες του κρεβατιού! 

Ακόμα και ο πιο αδιάφορος τοίχος θα μεταμορφωθεί αν του προσθέσετε κλαδιά που εκτελούν χρέη...ταπετσαρίας! Δώστε περισσότερο έμφαση στην ιδέα χρησιμοποιόντας έπιπλα κήπου ή βεράντα  και δημιουργήστε μια...εξοχή, μέσα στο ίδιο σας το σπίτι ! 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news