ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ

Σήμερα θα σας παρουσιάσω εύκολες κατάσκευες με κλαδιά που μπορείτε να μαζέψετε μόνοι σας από τις βόλτες σας στο βουνό η από την θάλασσα με πολύ μικρό κόστος,μπορεί να άνενεωσετε το σπίτι σας.
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ: Αν διαθέτετε οποιοδήποτε ενιαίο χώρο, φτιάξτε αυτό το υπέροχο διαχωριστικό, στερεώνοντας κλαδιά πάνω σε μια χοντρό κομμάτι ξύλου και εντυπωσιάστε!Αν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία,μια και η αυτή η κατασκευή είναι για λίγο πιο προχωρημένους, μπορείτε να την παραγγείλετε προσαρμοσμένη στις διαστάσεις του χώρου σας στέλνοντας


 ΚΛΑΔΙ ΣΑΝ ΡΑΦΙ : Ένα κλαδί βαμμένο λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν mini ραφιέρα που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε από πετσέτες και καλλυντικά στο μπάνιο, παιχνίδια και κοκαλάκια για τα μαλλιά σε ένα παιδικό δωμάτιο μέχρι και...βιβλία!

 ΚΛΑΔΙ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΑΡΙ: Ένα μεγάλο κλαδί σε ακατέργαστη σχεδόν μορφή βιδωμένο στον τοίχο,  αποτελεί το κύριο διακοσμητικό στοιχείο ενός απλού υπνοδωματίου, σε συνδυασμό με την ρομαντική πινελιά που δίνει η λευκή κουνουπιέρα! 

ΕΝΑ ΓΛΥΠΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ: που θα κατασκευάσετε κόβοντας ξύλινα κλαδιά σε...φέτες και θα τα τοποθετήσετε είτε κατευθείαν πάνω στον τοίχο (ή πάνω σε κάποια ξύλινη βάση), στην διάταξη που επιθυμείτε μετατρέποντας οποιοδήποτε αδιάφορο τοίχο σε εντυπωσιακό! 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ: Φτιάξτε αυτή την οικολογική κρεμάστρα που θα αποθηκεύει τα προσωπικά σας αντικείμενα ή αξεσουάρ βιδώνοντας μικρά κλαδάκια πάνω σε μία ξύλινη σανίδα!

ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ : Αντί να κρεμάσετε τον καθρέπτη που συνήθως συνοδεύει μια συρταριέρα, τοποθετήστε κλαδιά  σε ακανόνιστη μορφή και δώστε στο χώρο πιο ενδιαφέρον και  οικολογικό στυλ...

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙ: Ένα κλαδί βαμμένο λευκό, κρεμασμένο σε δύο αλυσίδες, εκτελεί χρέη κρεμάστρας και οργανώνει την γκαρνταρόμπα μας  στην κρεβατοκάμαρα ή το χωλ δίνοντας ιδιαίτερο στυλ στον χώρο!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news